AYŞEGÜL KALAYCI - OKUL MÜDÜRÜ

AYŞEGÜL KALAYCI

(ÖZ GEÇMİŞ)

Ayşegül KALAYCI 1984 ‘de Ankara’nın Nallıhan ilçesine bağlı Sarıyar Kasabası’nda doğdu.İlk ve orta eğitimini Sarıyar Kasabası’nda tamamladı.Liseyi Ankara Hasanoğlan Atatürk Anadolu Öğretmen Lisesinde yatılı olarak okuyup; 2002 yılında mezun oldu.2004 yılında Ankara Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümünü  kazanarak, 2008 yılında mezun oldu.Aynı yıl Urfa Yakup Kalfa İlkokuluna anasınıfı öğretmeni olarak atandı.Daha sonra Urfa  İMKB ilkokulunda anasınıfı öğretmenliği yaptı.2013 yıllında Ankara’ya tainle gelip sırası ile Çubuk Hayri Aslan Anadolu Kız Meslek Lisesi  ve Atatürk ilkokulunda  daha sonra Ankara Gülpınar Altındağ Belediyesi Anaokulunda okul öncesi öğretmenliği görevlerinde bulundu.2019 yılında Ankara Battal Gazi Altındağ Belediyesi Anaokulu’nda müdür yardımcısı olarak göreve başladı.2021 yılından bu tarafa Ankara Feridun Çelik Altındağ Belediyesi Anaokulunda okul müdürü olarak görev yapmaktadır.Evli ve bir çocuğu vardır.